Din varukorg ( 0 )

Gå tillbaka till butiken

Delsumma
0.00 kr
Frakt
Summa
0.00 kr

 

Stöldskydd för lastbil

Spårning via GPS-tracker

 

Stöldskydd för lastbil

Har din lastbil ett högt värde kräver många försäkringsbolag att du har ett godkänt stöldskydd. Vårt stöldskydd via GPS fungerar i hela Europa och är godkänd av Svenska Stöldsskyddsföreningen. Du anger en egen säkerhetszon på en karta och får larm via SMS och mail när lastbilen lämnar säkerhetszonen.

Säkerhetszoner

Du kan via NorthTrackers app eller system på datorn ställa in en säkerhetszon som gör att så fort din lastbil lämnar detta område skickas larm-sms:et till din telefon och du kan agera direkt. Så sov tryggt med NorthTrackers Stöldskydd Lastbil och slipp oroa dig för tjuvar under natten. Passar både för lätt lastbil och tung lastbil.

Rekommenderas av SSF

Tjänsten är godkänd av SSF Stöldskyddsföreningen.

 

 

Utryckning med väktare

Vi erbjuder även tilläggstjänsten väktarutryckning till ditt stöldskydd, i samarbete med AVARN Larmcentral.

Gör det svårt för tjuvarna

Investera i ett stöldskydd och stoppa en stöld innan det går för långt. I och med att du kan spåra exakt position av din lastbil så kan polisen vid en stöld veta var de ska åka och förhoppningsvis arrestera gärningsmannen i tid så du kan återfå ditt fordon.

Varför stöldskydd i en lastbil?

Det är aldrig kul att förlora en egendom eller att behöva oroa sig om kvällar/nätter att man kanske kommer förlora något. Slipp oron genom att investera i ett stöldskydd.

Enkel installation av stöldskydd

Stöldskyddet kopplas in till lastbilens batteri och skulle någon kapa elen så har den även egna batterier så du kan följa ditt fordon vid en eventuell stöld.

Redan köpt NorthTracker Stöldskydd Lastbil?

För att komma igång med ditt stöldskydd behöver du ett konto hos NorthTracker. Du scannar QR-/streckkoden på enheten och sedan skapar du ett konto i appen från mobilen. Du skapar användarnamn och lösenord sen är det klart. Du kan logga både via webbläsare på datorn eller via appen i mobilen. Om du har flera stöldskydd till olika fordon kan du koppla samman dessa på samma konto och på så sätt ha full kontroll över samtliga fordon.

Vill du veta mer om stöldskydd lastbil?

Kontakt Stöldskydd Lastbil

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.