Din varukorg ( 0 )

Gå tillbaka till butiken

Delsumma
0.00 kr
Frakt
Summa
0.00 kr

 

Stöldskydd för husbil

Spårning via GPS-enhet

 

Stöldskydda din husbil

Genom att installera en spårsändare i din husbil slipper du oroa dig för att din egendom ska försvinna. Vår stöldspårning fungerar i hela Europa och är godkänd av Svenska Stöldskyddsföreningen. Du anger en säkerhetszon/geofence på kartan i spårningsappen och om husbilen lämnar säkerhetszonen skickas larm via SMS och mail.

Säkerhetszoner

Du kan via NorthTrackers spårningsapp eller spårsystem på datorn ställa in en säkerhetszon, kallas även för geofence. Om husbilen skulle lämna din säkerhetszon så skickas ett larm via SMS, pushnotis eller mail. Sov tryggt med NorthTrackers Stöldskydd Husbil och undvik oro för stöld. Spårningstjänsten passar samtliga husbilar.

Rekommenderas av SSF

Tjänsten är godkänd av SSF Stöldskyddsföreningen.

 

 

Utryckning med väktare

Vi erbjuder även tilläggstjänsten väktarutryckning till ditt stöldskydd, i samarbete med AVARN Larmcentral.

Gör det svårt för tjuvarna

Investera i ett stöldskydd och stoppa en stöld innan det går för långt. I och med att du kan spåra exakt position kan polisen vid en stöld veta var de ska åka och förhoppningsvis arrestera gärningsmannen i tid så att du kan återfå din husbil. Tack vare vårt spårsystem har vi hjälpt polisen att hitta stöldgods så att ägarna kan få tillbaka sina egendomar.

Varför stöldskydd i en husbil?

Det är tråkigt att bli utsatt för stöld eller att behöva oroa sig om natten att man kanske kommer förlora något. Undvik detta genom att investera i ett stöldskydd.

Enkel installation av stöldskydd

Det finns två enheter som passar husbilar. Stöldskyddet Machine kopplas in till husbilens batteri och skulle någon kapa elen så har den egna batterier så att du kan följa din husbil vid en eventuell stöld. Med Machine kan du även slå på/av kylskåp, värmare etc. Den andra enheten är vår spårsändare Scout som har eget batteri. Spårsändaren göms på lämpligt ställe och håller cirka 5 år innan du behöver byta batteri.

Se din resväg

En annan rolig funktion med Machine är att du kan se din resväg som du valde under semestern och spara den inför nästkommande resor med husbilen.

Redan köpt NorthTracker Stöldskydd Husbil?

För att komma igång med ditt stöldskydd behöver du ett konto hos NorthTracker. Du scannar QR-/streckkoden på enheten och sedan skapar du ett konto i spårningsappen från mobilen. Ange användarnamn och lösenord sen är det klart. Du kan spåra både via webbläsare på datorn eller via appen i mobilen. Om du har flera stöldskydd till olika fordon kan du koppla samman dessa på samma konto och på så sätt ha full kontroll över samtliga GPS-enheter.

Vill du veta mer om Stöldskydd Husbilar?

Kontakt Stöldskydd Husbil

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.