Din varukorg ( 0 )

Gå tillbaka till butiken

Delsumma
0.00 kr
Frakt
Summa
0.00 kr

Stöldskydd för fyrhjuling/ATV

Spårning via GPS-tracker

Stöldskydd för fyrhjuling/ATV

Har din fyrhjuling ett högt värde kräver många försäkringsbolag att du har ett godkänt stöldskydd. Vårt stöldskydd via GPS fungerar i hela Europa och är godkänd av Svenska Stöldskyddsföreningen.

Du anger en egen säkerhetszon på en karta och får larm via SMS, pushnotis och mail om fordonet lämnar säkerhetszonen.

Säkerhetszoner

Vår GPS-tracker med system spårar fyrhjulingen ifall den lämnar säkerhetszonen och gör att larm går till din telefon via vår app eller email. Det gör att du alltid har koll ifall din fyrhjuling rör på sig när den inte ska.

 

Högsta premiereduktion

Få högsta premiereduktion på din försäkring med ett stöldskydd från oss. Vi jobbar med alla de största försäkringsbolagen.

Rekommenderas av SSF

Tjänsten är godkänd av SSF Stöldskyddsföreningen.

Utryckning med väktare

Vi erbjuder även tilläggstjänsten väktarutryckning till ditt stöldskydd, i samarbete med AVARN Larmcentral.

Gör det svårt för tjuvarna

Spårsändaren kopplas till fyrhjulingens motor där den får ström men har även ett reservbatteri om någon skulle försöka koppla bort den. Det är aldrig kul att få sina saker stulna och det är ofta en kostsam process även med en bra försäkring.

Varför stöldskydd i fyrhjuling/ATV?

Det är alltid tråkigt att bli utsatt för stöld och att behöva oroa sig i onödan. Det tar även lång tid att ersätta en ATV och det blir kostsamt med åldersavdrag.

Tjänsten utgör dessutom en extra trygghet om du råkar ut för en olycka i skogen eller på fjället då anhöriga eller kollegor kan hitta dig. Slipp oro genom att investera i ett stöldskydd med karttjänst.

Slittålig

Vår GPS-tracker är temperaturtålig och vattentät så den fungerar både under varma sommardagar och kalla vinterkvällar. Den är även stöttålig vilket gör den utmärkt för användande till just fyrhjulingar. Enheten kopplas till fyrhjulingens motor och tar ström därifrån.

Redan köpt Stöldskydd Fyrhjuling/ATV?

För att komma igång med ditt stöldskydd behöver du ett konto hos NorthTracker. Du scannar QR-/streckkoden på enheten och sedan skapar du ett konto i appen från mobilen. Ange användarnamn och lösenord sen är det klart.

Du kan spåra både via webbläsare på datorn eller via appen i mobilen. Om du har flera stöldskydd kan du koppla samman dessa på samma konto och på så sätt få full kontroll över samtliga fordon.

Vill du veta mer om stöldskydd för fyrhjuling?

Kontakt Stöldskydd Fyrhjuling

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.