Din varukorg ( 0 )

Gå tillbaka till butiken

Delsumma
0.00 kr
Frakt
Summa
0.00 kr

 

Stöldskydd för container

Spårning via GPS-tracker

 

Stöldskydda era containrar

Genom att installera en spårsändare i era containers slipper du oroa dig för att din egendom ska försvinna. Vår stöldspårning fungerar i hela Europa och är godkänd av Svenska Stöldskyddsföreningen. Du anger en säkerhetszon/geofence på kartan i spårningsappen och om containern lämnar säkerhetszonen skickas larm via SMS och mail.

Säkerhetszoner

Du kan via NorthTrackers spårningsapp eller spårsystem på datorn ställa in en säkerhetszon, kallas även för geofence. Om containern skulle lämna din säkerhetszon så skickas ett larm via SMS, pushnotis eller mail. Sov tryggt med NorthTrackers Stöldskydd Container och undvik oro för stöld.

 

 

Utryckning med väktare

Vi erbjuder även tilläggstjänsten väktarutryckning till ditt stöldskydd, i samarbete med AVARN Larmcentral.

Varför stöldskydd i en container?

Det är tråkigt att bli utsatt för stöld eller att behöva oroa sig om natten att man kanske kommer förlora något. Undvik detta genom att investera i ett stöldskydd.

Enkel installation av stöldskydd

Det finns en enhet som passar containrar. Den enheten är vår spårsändare Scout som har eget batteri. Spårsändaren göms på lämpligt ställe och håller cirka 5 år innan du behöver byta batteri.

Redan köpt Stöldskydd Container?

För att komma igång med ditt stöldskydd behöver du ett konto hos NorthTracker. Du scannar QR-/streckkoden på enheten och sedan skapar du ett konto i appen från mobilen. Ange användarnamn och lösenord sen är det klart.

Du kan spåra både via webbläsare på datorn eller via appen i mobilen. Om du har flera stöldskydd till olika objekt kan du koppla samman dessa på samma konto och på så sätt få full kontroll över samtliga objekt.

Vill du veta mer om stöldskydd för containrar?

Kontakt Stöldskydd Container

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.