Support

Här hittar du snabba svar på de vanligaste frågorna, om inte – kontakta oss!

Spårsändare: Mjukvara

En säkerhetszon är ett virtuellt staket som du markerar på en karta så att du får larm om trackern lämnar zonen.

Säkerhetszoner känner inte av varandra utan larmar helt individuellt.

Larm skickas via sms, mejl eller pushnotis. Vilka som ska få larm anger du under ”Larmmottagare”. Glöm inte att aktivera pushnotiser under larmmottagare samt att aktivera funktionen ”notiser” i din telefon. 

Om det tar slut på sms så är det bara att mejla oss så fyller vi på till självkostnadspris (100st, 149kr).

Kom ihåg att larm via mejl och pushnotis ingår utan kostnad.

Spårsändare: Scout

Det gör du enkelt själv. Ange imei-nummer och adress så skickar vi rätt batterier på en gång. Och glöm ej bort var du gömmer trackern så att du hittar den nästa gång du ska byta batterier. Manualer för att byta batteri hittar du nedanför här.

För att spara batteritid och undvika möjlighet till scanning så sänder Scouten en position per 24h. Vid positionsuppdatering kollar den de säkerhetszoner du angett, om någon zon är bruten så larmar den och går automatiskt över till 1h spårning med möjlighet till tätare spårning om du vill. Kom ihåg att batteriet går fortare vid tätare intervall. Ex: Om din tracker stjäls kl 03.00 och trackern uppdaterar kl 05.00 så kommer larmet strax efter kl 05.00. Det innebär att om en Scout (vid 24h intervall) rör sig utanför en zon och kommer tillbaka mellan två sänderintervall så kommer den inte att larma.

Spårsändare: Machine

Nej -endast en röd och svart sladd mot +/- 8-24V.

Machine har ett gyro i sig som gör att den sänder så fort den rör på sig. Har den inte sänt något så har den inte rört på sig utan befinner sig vid senaste position.

Spårsändare: Mini

Upp till två veckor beroende på hur mycket den rör på sig. Den sänder positioner endast under rörelse för att spara batteri.

I väggen, precis som en mobil. Laddare ingår.

Mini har ett gyro i sig som gör att den sänder så fort den rör på sig. Har den inte sänt något så har den inte rört på sig utan befinner sig vid senaste position.

Spårsändare: Körjournal/OBDII

Ja, kontakten sitter under ratten på din bil, samma port som mekaniker använder.

Då går ett larm eftersom att trackern måste vara installerad för att kunna leverera en korrekt körjournal.

Låter det intressant?

Vi har många olika lösningar som passar allt från det lilla
företaget, till privatpersoner och större koncerner.