Din varukorg ( 0 )

Gå tillbaka till butiken

Delsumma
0.00 kr
Frakt
Summa
0.00 kr

 

Stöldskydd för kompressor

Spårning via GPS-tracker

 

Stöldskydd för kompressor

Har din kompressor ett högt värde kräver många försäkringsbolag att du har ett godkänt stöldskydd. Vårt stöldskydd via GPS fungerar i hela Europa och är godkänd av SSF. Du anger en egen säkerhetszon på en karta och får larm via SMS och mail när när kompressorn lämnar säkerhetszonen.

Säkerhetszoner

Vår GPS-tracker och system spårar kompressorn ifall den lämnar säkerhetszonen och gör att ett larm går till din telefon via vår app. Det gör att du alltid kan övervaka plats och ifall din enhet rör på sig när den inte ska det.

Rekommenderas av SSF

Tjänsten är godkänd av SSF Stöldskyddsföreningen.

 

 

Utryckning med väktare

Vi erbjuder även tilläggstjänsten väktarutryckning till ditt stöldskydd, i samarbete med AVARN Larmcentral.

Gör det svårt för tjuvarna

Investera i ett stöldskydd och stoppa en stöld innan det går för långt. I och med att du kan spåra exakt position av din kompressor så kan polisen vid en stöld veta var de ska åka och förhoppningsvis arrestera gärningsmannen i tid och du kan återfå din egendom.

Varför stöldskydd i en kompressor?

Det är aldrig kul att förlora en egendom eller att behöva oroa sig om kvällar/nätter att man kanske kommer förlora något. Slipp oron genom att investera i ett stöldskydd.

Enkel installation av stöldskydd

Spårsändaren kopplas in till kompressorns batteri och skulle någon kapa elen så har den även egna batterier så du kan följa din enhet vid en eventuell stöld.

Redan köpt Stöldskydd Kompressor?

För att komma igång med ditt stöldskydd behöver du ett konto hos NorthTracker. Du scannar QR-/streckkoden på enheten och sedan skapar du ett konto i appen från mobilen. Du skapar användarnamn och lösenord sen är det klart. Du kan logga både via webbläsare på datorn eller via appen i mobilen. Om du har flera stöldskydd till olika fordon kan du koppla samman dessa på samma konto och på så sätt ha full kontroll över samtliga fordon.

Vill du veta mer om stöldskydd kompressor?

Kontakt Stöldskydd Kompressor

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.