Din varukorg ( 0 )

Gå tillbaka till butiken

Delsumma
kr
Frakt
Summa
kr

 

Stöldskydd för entreprenadmaskiner

Spårning via GPS

 

Stöldskydd för entreprenadmaskiner

Har din maskin ett högt värde kräver många försäkringsbolag att du har ett godkänt stöldskydd. Vårt stöldskydd via GPS fungerar i hela Europa och är godkänd av SSF Stöldsskyddsföreningen. Du anger en egen säkerhetszon på en karta och får larm via sms och mail när när entreprenadmaskinen lämnar säkerhetszonen.

Säkerhetszoner

Vår GPS-tracker och system spårar maskinen ifall den lämnar säkerhetszonen och gör att ett larm går till din telefon via vår app. Det gör att du alltid kan övervaka plats och ifall din maskin rör på sig när den inte ska det.

 

Högsta premiereduktion

Få högsta premiereduktion på din försäkring med ett stöldskydd från oss. Vi jobbar med alla de största försäkringsbolagen.

Rekommenderas av SSF

Tjänsten är godkänd av SSF Stöldskyddsföreningen.

Utryckning med väktare

Vi erbjuder även tilläggstjänsten väktarutryckning till ditt stöldskydd, i samarbete med AVARN Larmcentral.

Gör det svårt för tjuvarna

Investera i ett stöldskydd och stoppa en stöld innan det går för långt. I och med att du kan spåra exakt position av din maskin så kan polisen vid en stöld veta var de ska åka och förhoppningsvis arrestera gärningsmannen i tid och du kan återfå din egendom.

Varför stöldskydd i en entreprenadmaskin?

Det är aldrig kul att förlora en egendom eller att behöva oroa sig om kvällar/nätter att man kanske kommer förlora något. Slipp oron genom att investera i ett stöldskydd

Enkel installation

Stöldskyddet kopplas in till maskinens batteri och skulle någon kapa elen så har den även egna batterier så du kan följa din enhet vid en eventuell stöld.

Har du redan köpt NorthTracker Stöldskydd Entreprenadmaskin?

För att komma igång med ditt stöldskydd så behöver ett konto hos NorthTracker. Du scannar QR-/streckkoden på enheten och sedan skapar du ett konto i appen från mobilen. Du skapar användarnamn och lösenord sen är det klart. Du kan logga både via webbläsare på datorn eller via appen i mobilen. Om du har flera stöldskydd till olika fordon kan du koppla samman dessa på samma konto och på så sätt ha full kontroll över samtliga fordon.

Vill du veta mer om Stöldskydd för Entreprenadmaskiner?

Kontakt Entreprenadmaskiner

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.