Din varukorg ( 0 )

Gå tillbaka till butiken

Delsumma
0.00 kr
Frakt
Summa
0.00 kr

 

Stöldskydd för byggbod

Spårning via GPS-tracker

 

Stöldskydd för byggbod

En byggbod är ofta fylld med dyra verktyg och blir därmed ett åtråvärt objekt för tjuvar. Ett sätt att försvåra för tjuvarna är att stöldskydda både verktyg och byggbod med GPS-trackers.

Säkerhetszoner

Ange en säkerhetszon och få larm om objektet lämnar zonen. Larm skickas via SMS, email och pushnotis. Med hjälp av denna funktion kan du agera snabbt och kontakta polisen som då snabbare kan få tag i tjuvarna och återbörda stöldgodset.

Rekommenderas av SSF

Tjänsten är godkänd av SSF Stöldskyddsföreningen.

 

 

Utryckning med väktare

Vi erbjuder även tilläggstjänsten väktarutryckning till ditt stöldskydd, i samarbete med AVARN Larmcentral.

Varför stöldskydd i en byggbod?

Det är aldrig kul att förlora en egendom eller att behöva oroa sig om kvällar/nätter att man kanske kommer förlora något. Slipp oron genom att investera i ett stöldskydd av högsta klass.

Redan köpt Stöldskydd Byggbod?

För att komma igång med ditt stöldskydd behöver du ett konto hos NorthTracker. Du scannar QR-/streckkoden på enheten och sedan skapar du ett konto i appen från mobilen. Ange användarnamn och lösenord sen är det klart.

Du kan spåra både via webbläsare på datorn eller via appen i mobilen. Om du har flera stöldskydd till olika fordon kan du koppla samman dessa på samma konto och på så sätt få full kontroll över samtliga objekt.

Vill du veta mer om stöldskydd för byggbod eller entreprenadmaskiner?

Kontakt Stöldskydd Byggbod

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.